15 Mart 2012 Perşembe

Sac Rengi Değiştirme (Photoshopsuz hemde) ;)

Son günlerde saclarımın rengiyle oynamak istiyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. İnternette gezinirken harika bir site keşfettim. Hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Kuaföre gidip saclarını boyatıp pişman olmak her kadının başına gelebilir. Büyük bir risk. Düşünsenize bide beğenmezseniz kuaföre verdiğiniz paraya ayrı yanarsınız, saclarınızı yıprattığınıza ayrı. Bakın şimdi kolay bir çözüm yolu size. Burayı tıklıyorsunuz ve değişime başlıyoruz. Peki nasıl mı? Sayfanın altında sizin için tek tek resimlerle nasıl yapacağınızı anlattım.
Örnek olsun diye bazı ünlülerin saclarını değiştirdim. Buyrun bi bakın bakalım nasıl olmuş.

















Çoğu ünlü güzel oldu ama en çok Jennifer Lopez ve Megan Fox ne yapsam gitti kadınlara. Bir insan hiçmi çirkin olamaz arkadaş. Neyse hasetlenmiyim.

Sıra size nasıl yapacağınızı anlatmaya geldi. Öncelikle saclarınızı mutlaka at kuyruğu yada topuz şeklinde topladığınız bir resim çekin. Saclarınız mutlaka sıkı toplu olsun yüzünüzün önüne sac gelmesin. Sonrası aşağıda anlattığım gibi. Bu siteye girip üye oluyorsunuz. Ve aşağıdaki anlattıklarımı takip ediyorsunuz. Hadi bakalım kolay gelsin.





Takıldığınız yerde bana yazın..

4 yorum:

Pekde Güzel Bir Blogmuş Hemen Paylaşayım ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...