12 Nisan 2012 Perşembe

Renkli Mutfak Modelleri

Pembe, beyaz, yeşil, kırmızı, lacivert, mor, mavi, sarı aklınıza gelebilecek tüm renkler mutfaklarımızı cıvıl cıvıl yapıyor. Ev dekorasyonuna giriştiyseniz mutfak için mutlaka renkli ve özellikle lake yapılı mutfak dolaplarını tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Buyrun size bazı örnekler, özellikle pembe ve mor mutfaklar pek güzel görünüyor dimi?
















































































4 yorum:

  1. harika mutfak tasarımları bunlar ya. geçen gün bir dekorasyon dergisini inceliyordum, artık endüstriyel mutfak firmaları bile dekorasyona önem veriyor bunu gördüm. biz hala evlerimizdeki mutfaklarla ilgilenmeyelim olmayacak iş :) paylaşımın için teşekkürler tatlımm

    YanıtlaSil
  2. Harika modeller paylaşmışsınız elinize sağlık öncelikle, ayrıca aralarından en beğendiğim model ise " siyah-beyaz-renkli-lake-mutfak-modelleri " olarak belirtmiş olduğunuz mutfak dizayn açısından bir harika yaa...

    YanıtlaSil
  3. Modellerin son derece modern ve şık. İnsanın içini açan renkli mutfak modelleri yayınlamışsınız. Gayretiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar mutfak fotoğrafını başka bir sitede görmemiştim. Emek vermişsiniz gerçekten. Aralarında beğendiğim modeller oldu. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Pekde Güzel Bir Blogmuş Hemen Paylaşayım ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...