5 Mart 2012 Pazartesi

2012 Oscar Odul Töreni Kırmızı Halının En İyileri

Shailene Woodley elbisesiyle adete bir güneş gibi parlıyor desek yeri var sanırım. Sac ve makyajının son derece sade olması  hoş olmuş. Kafaya bülbül yuvası yaptırmadanda şık olunabileneceğinin bir göstergesi.


Ellie Kemper bu pullu kırmızı elbisenin modeli çok hoş, yanlız kaküllerinin yüzünü kapatması kötü olmuş.


Jessica Chastain elbisesindeki altın nakış detayları Osmanlı motiflerine ne çok benziyor. Gayet hoş durmuş. Yanlız renk olarak lacivert sanki daha hoş olabilirdi. Siz ne dersiniz?



Cameron Diaz kesinlikle gecenin en şıkları arasında , bakarmısınız ne kadar şık görünüyor. Özellikle elbisesinin arka kısmındaki uçuşan  detayları beni benden aldı. Balık formu bu elbise uzun kuyruğu, rengi, işlemeleri kısacası herşeyiyle çok hoş görünüyor.



Kate Maranın elbisesi rengi,boncuk işlemeleri, tek kolunun omuzundan düşüşünün hoş görünümü, rengi, formu kısacası herşeyiyle mükemmel duruyor ama Kate Maranın üzerinde değil! Bir başkası giyse daha hoş olabilirmiş. Kate'in hayattan bezmiş omuzlarını düşürmüş, yüzünü asmış bu hali canım elbiseye yazık olmuş dedirtiriyor.


İşte size bir insan kılığında kuğu örneği Milla Jojovich. Söz söylemeye gerek varmı?


Sırada Penelope Cruz var. Elbisesi hoş yanlız renk olarak çok beğendiğimi söyleyemicem. Kırmızı olsa dahamı hoş olurdu acaba.


Sırada sade ve şık dekolteden uzak bir kıyafet var. Shailen Woodley.




Son olarak Missi Pyle elbisesinin rengine bayıldım. Modelinede benden tam not.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pekde Güzel Bir Blogmuş Hemen Paylaşayım ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...